søndag 29. juli 2012

Svorvaren, Så høyt vi kan komme på Valle Vesthei

Turen som ble forsøkt til Svorvaren sist ble brått stoppet av tåke da vi kom opp på over 1000 meter... Men i dag prøvde vi oss igjen, jeg , sigri, gunvor og selvfølgelig Rex og Hero. Vi gikk opp samme skaret som sist før Rennevatn, og i dag gikk det veldig greit opp, snøen som hadde skapt litt problemer sist var krympet betraktelig. Og så var det jo strake vegen til Svorvaren.... En liten regnskur måtte vi også tåle, men var ikke mange minuttene før været var fint igjen.

Turen ned ble vel litt i overkant av spennende tidvis. Sist vi gikk til Svorvaren gikk vi rett ned mot Stavskarhytta. Det gjorde vi denne gangen å, men vi klarte nok å gå en litt vanskeligere rute.... Når man kommer ned ser det streng tatt ut som et sted man ikke går. Men ned kom vi.... Så man skal vel ikke se bort ifra at det ikke er siste gangen vi prøver oss på samme ruta ned :)

Opp skaret


Bratt!!!!

Fin utsikt
Ned skaret vi har krabbet opp...


Svorvaren er høyeste punktet vi serGunvor fornøyd med å ha kommet greit til topps :)Utsikten fra Svorvaren

Fra Svorvaren

Fra svorvaren

Svorvaren
Sigri og Gunvor... her er det i grunnen veldig bratt ned og vi hoppet litt fra hylle til hylle

Ja, noen som vet hva denne innskrivingen betyr???


Ned dette fjellet gikk vi, Gunvor blir ikke med samme ruta igjen tror jeg, mens Sigri er det vel lite som stopper....

Bikkjene på vei hjem etter en god dag på heia!!! topptrent til saueleitinga begynner om litt over en mnd :)2 kommentarer:

  1. Svar
    1. hehe, som jeg skrev til Gunvor, det var vel tidvis i grunnen litt for bratt!! Men vi kom oss både opp og ned uten en eneste skramme heldigvis ;)

      Slett